Wellness Sex Coach

by Vasiliki Raja

Wellness Sex Coach (προπονητής σεξουαλικής υγείας και ευεξίας)

by Vasiliki Raja


Ένας Προπονητής Σεξουαλικής Ευεξίας σάς υποστηρίζει προς την υγεία και την ευεξία με τη σεξουαλικότητα, τη σεξουαλική σας ζωή και την ερωτική σας σεξουαλική έκφραση, ζωτικότητα και υγεία.


Το να γνωρίζουμε ότι τα σεξουαλικά μας όργανα, η σεξουαλικότητα και η σεξουαλική πράξη είναι απολύτως φυσιολογικά για την ανθρώπινη εμπειρία μας και ότι το σεξ μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστο είναι ένα μεγάλο κλειδί για την συναισθηματική και σεξουαλική μας υγεια και ευεξία!


Οφείλουμε να αγαπήσουμε και να φροντίζουμε και τα σεξουαλικά μας όργανα μέσω της σωστής διατροφής, της άσκησης και της φροντίδας του εαυτού μας όπως και το υπόλοιπο σώμα μας.


Σε τι εστιάζουν οι προπονητές σεξουαλικής ευεξίας;


Κάθε προπονητής σεξουαλικής ευεξίας μπορεί να καθοδηγήσει και να υποστηρίξει σε όλες τις παραπάνω πτυχές, αλλά τελικά ο καθένας μας έχει τους τομείς της εξειδίκευσής του.


Προσωπικά επικεντρώνομαι στην υγεία και τη λειτουργία των γεννητικών οργάνων μας και τα επίπεδα λίμπιντο και την υγιή έκφραση της ερωτικής μας ενέργειας προς εμας τους ιδιους και προς τον/την σύντροφό μας.


Για παράδειγμα: για τις γυναίκες που είναι μητέρες, θεωρώ ότι πολλές από εμάς ως μαμάδες παραμελούμε τον ίδιο τον τομέα που μας επέτρεψε να γίνουμε μητέρες, είτε με δική μας πράξη είτε από τους κοντινούς μας ανθρώπους. Ωστόσο, θεωρώ ότι πολλές από εμάς ως μαμάδες έχουμε ως γυναίκες μια νέα αναξιοποίητη δύναμη, ενέργεια και πόρους που μπορούν να φέρουν νέα χαρά και ευχαρίστηση στην εμπειρία και την ερωτική έκφραση.


Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, εργάζομαι με γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν από:


-Παιδικές ιστορίες αναξιότητας ή απαξίωσης

-Τραύμα από σεξουαλική κακοποίηση

-Τραύμα από λεκτική κακοποίηση

-Τραύμα από τη γέννηση ενός παιδιού

-Diastasis recti

-Χαμηλή λίμπιντο

- Πόνοι στη μέση και οσφυακή χώρα

- Πολύ αδύναμο ή πολύ σφιχτό πυελικό έδαφος

- Τραύμα μετά από μια απόρριψη ή έναν χωρισμό

- Απόκτηση περισσότερης σεξουαλικής αυτοπεποίθησης

- Αύξηση της σταθερότητας και της αντοχής του πυρήνα

- Επανεκμάθηση και επαναπροσδιορισμός πρακτικών ευχαρίστησης κατά την ερωτική πράξη

- Εκμάθηση και καθοδήγηση τεχνικών οργασμού

- Έλλειψη χρόνου για σεξ με τον σύντροφό τους

- Ακράτεια

- Πόνος κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής

- Πρόωρη εκσπερμάτιση

- Δυσκολία ή απουσία εκσπερμάτισης

- Σεξουαλική ψυχρότητα

- Απάθεια ερωτικής επιθυμίας

- δυσκολίες προσέγγισης ερωτικού συντρόφου λόγω ιστορικού χρήσης ουσιών

- PMS προεμμυνορυσιακό σύνδρομο

- Παρακολούθηση κύκλου/γονιμότητας

- Θέματα και διαχείριση εμμηνόπαυσης


Τα θέματα στα οποία μπορεί να βοηθήσει ένας προπονητής σεξουαλικής υγείας και ευεξίας περιλαμβάνουν στο να σας βοηθήσει να:


- Αναπτύξτε μια καλύτερη κατανόηση της διατήρησης συναινετικών σχέσεων

- Συζητήστε μια σχέση σε ένα υποστηρικτικό, μη επικριτικό περιβάλλον.

- Αποσαφηνίστε και καθορίστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες στο σεξ ή/και τις σχέσεις.

- Προσδιορίστε και αναπτύξτε αυθεντικές σχέσεις ορίων όλων των στυλ.

- Καλλιεργήστε μια αυθεντική προσωπική και συναινετική έκφραση επιθυμίας.

- Αναπτύξετε και να ενισχύσετε την αρσενική/ θυληκη σας ενέργεια

- Εκφράσετε την ερωτική/ σεξουαλική σας φύση

-Αναπτύξτε δεξιότητες επικοινωνίας για να επιλύσετε τις συγκρούσεις, να βελτιώσετε την οικειότητα και να ενισχύσετε τις σεξουαλικές σχέσεις.

- Κάνετε ερωτήσεις, εξετάστε τους στόχους ευεξίας σας και λάβετε γενική εκπαίδευση για τη σεξουαλικότητα και τις υγιείς σχέσειςΣε ποιον απευθύνεται/γιατί χρειάζομαι ή θέλω έναν προπονητή σεξουαλικής ευεξίας;


Ένας προπονητής σεξουαλικής ευεξίας καθοδηγεί ένα άτομο στη σεξουαλική ανάπτυξη, δεξιότητες και/ή θεραπεία χρησιμοποιώντας εργαλεία διδασκαλίας, ασκήσεις και καθοδήγηση. Στη διαδικασία, ένας προπονητής μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε φυσικές δεξιότητες και ικανότητες που μπορεί να είναι αδρανείς. Επιπλέον, απελευθερώνοντας τις αισθήσεις και την ταλαιπωρία στο σώμα, μπορείτε να δημιουργήσετε υγιείς ασφαλείς σεξουαλικές σχέσεις. Μπορείτε να μάθετε να εμπιστεύεστε και να συνδέεστε σε βαθύτερα επίπεδα και να βιώσετε την θεραπευτική ιδιότητα των οργασμών.


Ποια θέματα μπορεί να αντιμετωπίσει μια συνεδρία καθοδήγησης σεξ και οικειότητας;


Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική και συναισθηματική ικανοποίηση ενός ζευγαριού σε μια σχέση.

Ένας προπονητής σεξουαλικής υγείας και και ευεξίας, μπορεί να εργαστεί και να βοηθήσει σε πληθώρα θεμάτων σχέσεων.


Για παράδειγμα ένα μπορεί να συναντηθεί με έναν προπονητή σεξουαλικής υγείας και ευεξίας για έναν από τους ακόλουθους λόγους:


-Δυσφορία γύρω από τη σεξουαλική συζήτηση, την εξερεύνηση ή τις φαντασιώσεις

-Άγχος απόδοσης

-Πώς να θέσετε υγιή όρια

-Γενικό άγχος για το σεξ είτε από ιατρική κατάσταση είτε από προσωπικό φόβο

-Διαφορετικές σεξουαλικές επιθυμίες

-Ανεκπλήρωτες σεξουαλικές και άλλες προσωπικές εμπειρίες

-Ζητήματα πορνογραφίας και μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το σεξ

-Μονόπλευρη οικειότητα ή έλλειψη στοργής

-Φοβία διείσδυσης ή επώδυνο σεξ

-Σεξουαλικό τραύμα

-Εσφαλμένες προσδοκίες ή υποθέσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη ή τον έλεγχο των γεννήσεων

-Έλλειψη συναισθηματικής σύνδεσης κατά τη διάρκεια της οικειότητας

-Γενική έλλειψη οικειότητας

- Απουσία οργασμών

- Έλλειψη σεξουαλικής ευχαρίστησης και ερωτικής απόλαυσης


Πέρα από αυτά, εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να ανακαλύψετε έναν νέο στόχο ή ένα θέμα κατά τη διάρκεια μιας από τις συνεδρίες μας. Είναι σημαντικό κάθε σύντροφος να αισθάνεται άνετα και πρόθυμος να αναγνωρίσει το ζήτημα του άλλου χωρίς να κρίνει.


Τι κάνει ένας προπονητής σεξ;


Ένας προπονητής σεξ (ή προπονητής οικειότητας) δεν είναι θεραπευτής, και επομένως η προσέγγισή του είναι διαφορετική από έναν θεραπευτή.

Οι προπονητές σεξ βοηθούν τους πελάτες με πιο πρακτικό τρόπο, με τεχνικέςκαι ασκήσεις (σε σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό επίπεδο.)


Ο ρόλος ενός προπονητή σεξ:


Διδάσκει, εκπαιδεύει, καθοδηγεί, παρακινεί, συνεργάζεται, εμπνέει, παρακολουθουθεί, επικυρώνει, ακούει για να βοηθήσει τους πελάτες του να επιτύχουν τους σεξουαλικούς τους στόχους, την οικειότητα και τη σχέση τους.

Χρησιμοποιεί την εκπαίδευσή του στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα για να προσφέρει τεχνικές και εργαλεία προσαρμοσμένα σε κάθε πελάτη.

Διδάσκει ασκήσεις με τον πελάτη και μπορεί να δώσει εργασίες για το σπίτι.

Πολλοί προπονητές σεξ υιοθετούν μια ολιστική προσέγγιση.

Σε γενικές γραμμές, οι προπονητές σεξ θέλουν να νιώθετε σεξουαλικά ενδυναμωμένοι και υγιείς.


Η αποστολή ενός Wellness Sex Coach είναι να μεταμορφώσει, να μετασχηματίσει τον τρόπο που βιώνουμε την ευχαρίστηση και τον ρόλο της στην ευημερία μας. Επιθυμεί να βοηθήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου και σεξουαλικότητας να κάνουν τη σεξουαλική ικανοποίηση μέρος της καθημερινότητάς τους συνδέοντας το μυαλό, το σώμα και την καρδιά τους.


Τι είναι η σεξουαλική ευεξία;


Από τη φυσική πλευρά, είναι να συνειδητοποιήσετε το σώμα σας και τι σας βοηθά να διεγείρεστε.

Υπάρχει επίσης ένα συναισθηματικό στοιχείο - πώς νιώθετε όταν κάνετε σεξ, είναι να συνδεθείτε, να εκφράσετε αγάπη, να αισθάνεστε χαρά, να απελευθερώσετε κάτι; Το να γνωρίζεις τι σε οδηγεί συναισθηματικά είναι ένα μεγάλο μέρος της σεξουαλικής ευεξίας»

Ψυχολογικά, μπορεί να υπάρχουν σκέψεις και έννοιες γύρω από το σεξ που σας εμποδίζουν να βρείτε την ροή σας—ίσως χρειαστεί να χακάρετε το μυαλό σας για να φέρετε περισσότερες σεξουαλικές θετικές σκέψεις και έννοιες στην κρεβατοκάμαρα (ή στο ντους, στον καναπέ ή όπου αλλού σας αρέσει …).


Τέλος, το να γνωρίζετε τις επιθυμίες σας και τι σας ενεργοποιεί μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για το σεξουαλικό άτομο που είστε—και πώς να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε αυτή τη γλυκιά απελευθέρωση.Η Βασιλική ( Vasiliki Raja Nastou) είναι Wellness Sex coach from Indiana University, καθώς επίσης και Yoga Therapist, Addiction Therapist, Athlete's manager.

Συνεδρίες παρέχονται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης.

Για διευθέτηση ραντεβού στείλτε μου email στο vasilikiraja@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας).


Βασιλική Ράτζα: εκπαιδεύτρια σεξουαλικης υγείας και ευεξίας


#orgasm #orgasms #femalepleasure #femaleorgasms

#womanenergy #shakti #healingwithpleasure #sensuality #sexuality #femalesexuality #malesexuality #vasilikiraja #vasilikirajayoga #wellnesssexcoach


All Rights Reserved . You may not copy, reproduce, distribute, publish, display, perform, modify, create derivative works, transmit, or in any way exploit any such content, nor may you distribute any part of this content over any network, including a local area network, sell or offer it for sale, or use such content to construct any kind of database and the info without the permission @vasilikiraja

Overview - Vasiliki's thoughts

Share this page